Islænder foldleje og pension

- bliv en del af Mosedamgaards ishestemiljø

Vi har turridning - islænderløsdrift/pension - få part på islænder - guidede skovture

Her en lille intruduktion til vores Islændere.

                TohesteForhold og video etc. klik Løsdrift isheste i ventre side. Her ses Nanna og Askjur. Mosedamgaards første Islandske heste.

Islandske heste

Islandske heste er indbegrebet af frihed for os. Vi elsker at se på dyrene, passe og pleje dem og ikke mindst ride skovture, få undervisning og træne på banen. Vi har hestepension, rider selv, har heste i kommision, turridning, guidede ture. Vi laver også lederkurser, hvor vi bruger hestene som værktøj.

"Jeg, Trine, er vokset op med Islandske heste i omgangskredsen og har redet siden jeg var seks år og frem til teenageårene på islændere med skovtur, samvær og hygge som omdregningspunkt. Steffen, min mand fik en pony af sin far, da han var tolv år gammel som han har passet og redet i mange år. Derfor ligger det os meget nær at tage os af de søde muler i dette idyliske senarie, som vi samtidig er så heldige at kunne kalde vores hjem".

Mosedamgaards folde og ridemuligheder

Foldene er smukt beliggende i naturområdet ved den nedlagte Flyvestation Værløse og Bundså. Du finder eng med naturlig kildefremspring og meget frodigt græs hele sommeren. Foldene er placerede på gode græsmarker og jordfold midt imellem skovhegn af gran, som danner læ og skyggemuligheder for dyrene. 

Vi har ordnet foldene således at det er sjovt for hestene at være på folden med gangstier og løbegange op til de store græsfolde. De får bevæget sig så meget som muligt i løbet af dagen, frem og tilbage fra øvre græsfolde til maden og vandet. Der er er masser af plads til at bevæge sig rundt. 

Gården ligger tæt ved Ganløse Ore, Jonstrup Vang og Hareskoven, Fyvestation Værløse (nedlagt), Kirke Værløse og Værløse golfbane, som byder på skønne ridemuligheder over et stort opland. 

Mosedamgaard tilbyder løsdrift med én ugentlig aftenfodervagt. Vi har plads til 30 islandske heste, fordelt på fem folde, hhv. vallakker og hopper. Se mere under løsdrift.

Vi ønsker kun at få gode hestefolk ind, som er omsorgsfulde over for deres dyr og de andre mennesker omkring dem. Vi vil have en god stemning og alle hjælper hinanden.

Rytter Til Hest

Der er en super god stemning på gården generelt. Der er både Solar Plexus, Sundhed og Velvære massageklinik, der kommer klienter til for at få massage. Holdundervisning, festarrangementer og andre arrangementer i salen. Der er også tilknyttet en sansehave, tæt på fold.

Send mail til MosedamgaardGraessende Heste

 IMG 1508

 

 
Ride Pause