Udtalelse fra pensionærerne

 DSC0005

Tina og hendes datter Amanda med deres halvpart Nanna fra Kærvang

IMG_2998

2021

'Smilla trækker med hesten på banen - og hygger sig. Gode forhold med bane, runddel til longering og masser af store folde og mange dejlige rideture.*
Hilsen Annie

2020

” Vi er en familie med mor, far og datter, der alle rider. Vi har vores to islandske vallakker på Mosedamgaard, og det er vi rigtig glade for.
Der er gode faciliteter, ridebane, ovalspor og mulighed for at springe også, og det elsker hestene.

Det er hamoniske folde og ro blandt hestene som er delt op i vallak- og hoppefolde. Der er rigtig gode ridemuligheder i de omkringliggende skove og på Værløse flyvestationområdet.

Trine og Steffen, der står for Mosedamgård, er søde og meget lydhøre over for os pensionærer.

Mange hilsner Una, Dennis og Trine”
 

 --------------------------

2020

"Jeg er ny hesteejer på Mosedamgård og er allerede faldet godt til. Det er et skønt sted.
Der er en god stemning, og det er nemt at få en god snak med de andre hestepensionærer.  
Der bliver passet godt på hestene med det rette foder, tilsyn osv., uden at det kammer over.
Min islænder går med flokken ude døgnet rundt. Den har et rigtigt godt  hesteliv, synes jeg. Jordfolden kan være mudret, men min hest stortrives.
Det er også blevet til mange hyggelige skovture med nogle af de andre pensionærer - og deres heste :-)
Gården er hyggelig, sadelrummet er velindrettet, der er en overdækket plads til smeden, og foldtjansen er fint fordelt."

Joan

------------------------------ 

2020

12. april

"Trine og Steffen er to dejlige mennesker som driver Mosedamsgaard med hjertet.
De går langt for at hjælpe den enkelte hest, hvis der er behov for dette.
Alle pensionærerne er søde og hjælpsomme. Der er en rigtig god stemning blandt alle. Jeg sætter stor pris på ridebanen, som man kan sætte lys på om aftenen."
Med venlig hilsen 
Marianne

 

2019

--------

"Dejlige store folde med luft og løbegange, hvor hopper og vallaker går adskilt. Det giver ro og orden i flokkene. Der er fine shelters på begge folde. Der er selvvanding på de fleste folde.
Det er let at have fodervagt en gang om ugen til aftenfodring. Wrap ligger klar. 
Ridebanen er med grus på, det er en rigtig god bane lige ved siden af foldene og så er der lys på i den mørke tid. Der er også et ovalspor og masser af skovtursridning.
Alt er let og, Trine gårdens indehaver er sød og meget lydhør for ønsker - og vi har kun søde pensionærer.
Ridemæssigt tager vi ture til Hareskoven, Jonstrup Hegn og der er anlagt ridespor på flyvestationsområde, direkte til Hareskoven. Til den anden side ligger Ganløse Ore, også en dejlig rideskov.
Dejligt sted og der bliver hele tiden fulgt op med forbedringer for både heste og ryttere."

Mvh
Annie

--------------------

2015

1. april

"Jeg har haft part på Nanna, hvilket var en god måde at lære hestefolkene på Mosedamgård og rutinerne at kende, inden jeg selv købte en islænder til min 13-årige datter og mig i oktober 2015. Jeg var derfor slet ikke i tvivl om, at dette sted er fantastisk både for dyr og mennesker, og stemningen er rar med plads til alle og godt fællesskab.
Hestene går på døgnfold med shelter under dagligt opsyn af fodervagt og gårdens beboere, så man er altid tryg ved tanken om, at der bliver holdt øje med ens hest, selvom man ikke er der hver dag.
Som en del af foldlejen har man en ugentlig foder- og mugevagt, der tager en time til halvanden afhængigt af årstiden, eftersom opgaverne skifter vinter og sommer. Derudover er der nogle arbejdsdage i løbet af året, hvor vi ordner folde, muger ud eller laver andre ting, som kommer vores heste til gode.
Der er to dejlige skove indenfor en afstand af 15-20 minutters ridt, og området omkring gården byder også på gode ridestier i blandet tempo til en tur på 45-60 min. Derudover er der oplyst ridebane til dressur og longering, så man kan sagtens få trænet både sommer og vinter.
Vi er en blandet flok ryttere af teenagere og voksne på flere niveauer, så der er altid nogen at spørge til råds og ride sammen med, og ens for alle er den store kærlighed til vores ismuler!"
Skrevet af Tina, pensionær på Mosedamgård

-----------------------------

Man skal deltage i aftenfodring en gang om ugen og to der køres to børfulde møg på møddingen (det tager ca. en time), se mere om vilkårene på hjemmesiden /islandsk-hest/loesdrift-isheste.aspx

Trine virker iøvrigt super sød og har en meget afslappet indstilling til tingene, "det skal først og fremmest være en glæde", samtidig er der rimeligt styr på tingene, så det er en kæmpe lettelse for mig, jeg kun skal deltage de forholdsvis få fælles pligter. Derudover er jeg meget positivt overrasket over de fantastiske rideområder:-)"

/Rikke

---------------