Italienske vine

Her under Italienske vine kan I læse om fremtidige smagninger, vine, huse og vores historie. Vores webshop finder du på www.vinideifratelli.dk. Du er også velkomment til skrive eller ringe til os på 26841085 eller mail: trine.solarplexus@gmail.com

Fredag d. 26. august: vinsmagning kl. 17 til 18 Mosedamgaard "Girls only again".
En vinsmagning kun for kvinder. Vi skal smage nye vine og nogle af vore bestsellers fra seneste "girls only". Vi går indenfor, hvis vejret ikke tillader udendørs arrangement, men hvis solen skinner bliver vi ude i den danske sommer. Kom som du er eller gør noget ekstra ud af det. Det bestemmer du. Tag gerne en veninde med. Det bliver rigtig hyggeligt.  

Vær den første til at smage de helt nye vine fra det biodynamiske landbrug Santa Cecilia alla Croara, hvorfra vi endnu engang har fået nye vine hjem - blandt andet en rød Barbera Frizzante . Ud over smagning af prosecco og hvid frizzante rosé og Chardonnay vil der være fortællinger og smagning af den søde dessertvin Vino Santo fra Dreolino, som er den fineste årgangsvin fra 2008, dejlig lækker rund og blød smag og kælet for detaljerne - vi smager på mindst 8 vine.

Vinsmagning foregår ved og i Silo på Mosedamgaard
Frizzante, spumante, prosecco, rosé, rødvine. Smagliste på vej.
100 kr. per person

Vi sidder ved vintønden ved Siloen i solen. Her vil Trine gøre sit bedste for at præsentere vores nye lækre vine i forhold til smag, druer og område -historie og servere lidt lækkert til ganen. (oliven, pølse og ost)

Medbring solskin og godt humør, måske direkte fra job eller iført en sommerkjole.

Tilmelding kræves.
Varighed er 1,5 time men der er mulighed for at hænge ud få sig et ekstra glas eller to hvis man har lyst.

Vi ses på Lejrvej 2, 3500 Kirke Værløse
Timeld dig hos Trine 26841085
Send også sms eller pm om din deltagelse.
/italienske-vine.aspx