Turridning og undervisning
på islandske heste

UnnamedIMG_9024

Undervisningshold på ridebanen - skovturshold i skovene og på ridesporet på flyvstationen.

Turridningscenter Mosedamgård
Mosedamgaard Turridning har gode og fine turheste. Vi rider ansvarsfuldt og og rider i moderat tempo. Turene går til Jonstrup Vang, Hareskoven, Værløse Flyvstations ridespor og Ganløse Ore.
Rideture foregår i skov og på stier med turleder. Undervisning og børnehold foregår på ridebanen, nogle gange i sommerhalvåret rider vi ud en tur.

Skovture og undervisning
Vi har forskellige muligheder for at komme ud og ride. Undervisningshold, Skovturshold, børne- og juniorhold.
Er du tilmeldt et fast hold, er du sikret at der altid er en hest til dig.

Du skal have rideerfaring for at kunne ride med på skovtursholdene og hvis du lige skal friskes lidt op inden du vil ride på et skovturshold, kan du komme og ride en prøvetime et af tirsdagsholdene.

Rytterne henter hesten på fold, strigler og sadler. Kom 30 min. før, så alle er klar på ridetidspunktet. 

Booking, ændringer og afbud sendes på mail turridning@outlook.dk

Afbud på dagen sms 26195750 eller til Trine 26841085

Ridehold, tider og priser:

Holdtider Og Priser 1.3.21

Mandag skovtur i roligt tempo og god tid kl. 15 - 16.00

Skovturshold med masser af tid til at snakke, strigle og nus. Vi rider ud i et roligt tempo.
Hesten hentes fra fold, strigles og sadles op. Ridetur i skov og på stier med turleder. Vi mødes som aftalt og rider til tiden. Obs. der rides kun i 1 time men der ligges vægt på masser af tid til opsadling og nus med hesten efterfølgende.
Tilmelding på turridning@outlook.dk

_____________________________________________________________________

Tirsdag holdundervisning. Lær at ride den islandske hest
Hold 1   17.00 - 17.45
Hold 2   17.45 - 18.30
Hold 3.  18.30 - 19.15

Vi rider grunddressur, lærer tölt, trav skridt og galop, lidt kvadrilleridning, etc. så vi lærer at skelne gangarter og får de rigtige signaler og komandoer til hesten. Hesten hentes fra fold, strigles og sadles op og er klar til hest på banen på ridetidspunktet. Undervisning på oplyst bane i mørke tider. 
Tilmelding på turridning@outlook.dk

_______________________________________________________________

Onsdag juniorhold 17.30-18.15

Undervisning på bane blandet med korte ture i terrænet. Hesten hentes fra fold, strigles og sadles op, og man er klar til hest kl. 17.15 på banen. Børn skal altid være ifølge en voksen ledsager, som hjælper med at sadle op. Børnene skal kunne ride hesten selv rundt efter underviserens anvisning og skal kunne bremse, sætte i gang og styre hesten.
Tilmelding på turridning@outlook.dk

___________________________________________________________________

Torsdag skovtur. 15.00-16.30, i ulige uger

Skovtur i nærområdet. Flyvestation Værløse, Jonstrup Vang, Hareskoven, Ganløse Ore, etc. Dejlige ture i årstidens skov. Tempo er sat efter rytternes formåen og alle kan være med med, også selv om man er rusten. Man kan også komme og tage en enkelt undervisningstime inden skovturene, så man bliver frisket lidt op. Inden turen hentes hesten fra fold, strigles og sadles op - og man er klar på afgangstidspunktet.
Tilmelding på turridning@outlook.dk

 _______________________________________________________________

Børnehold om søndagen

Hver søndag er det børnenes tur. Det gælder for alle børnehold at man man kan gå hver anden uge eller hver uge.
Hesten hentes fra fold, strigles og sadles op og er klar til hest på ridetidspunktet på banen. Vi mødes, så vi har god tid til at lære at sadle hesten op. Det er forældrene der hjælper med opsadling og trækker hesten på banen på trækholdet. 

Søndage
   9.30 - 10   Børn, Let øvet
  10 - 10.30. Børn, Let øvet
  10.30 - 11  Børn, Trækhold
  11- 11.30   Børn, Øvet

Vi hjælper hinanden, så spørg de andre om hjælp når I har brug for det.
Tilmelding på turridning@outlook.dk

_______________________________________________________________

Søndags skovtur i nærområdet 13.00-14.00

Skovtursholdene rider i nærområdet. Flyvestation Værløse, Jonstrup Vang, Hareskoven, Ganløse Ore, etc. Dejlige ture i årstidens skov. Tempo er sat efter rytternes formåen og alle kan være med med, også selv om man er rusten. Man kan også komme og tage en enkelt undervisningstime inden skovturene, så man bliver frisket lidt op.
Inden turen hentes hesten fra fold, strigles og sadles op - og man er klar på afgangstidspunktet. Rideture i skov og på stier er med turleder.
Tilmelding på turridning@outlook.dk

__________________________________________________________________

Skovtursarrangementer

Er I nogle stykker, kollegatur, veninder, familietur, polteaften, fødselsdag, etc. der gerne vil ride en skovtur? Vi arrangerer guidede ture i området, evt. afsluttet med et glas vin og lidt snacks.

Pris pr. person inkl. hest, guidet tur slut evt. af med et glas vin 3-9 personer pris 450,- 

Al tilmelding og forespørgsler skriv til turridning@outlook.dk

____________________________________________________________________

Betingelser for ridning på Mosedamgård

Betingelser ved turridning, ridehold og børnehold
På alle hold gælder det at vi rider uanset vejret, hestene er bygget til det, og vi tager praktisk tøj på. Hesten hentes, strigles og sadles, så man er klar på afgangstidspunktet. Turholdene rider i skoven, undervisningshold foregår på banen.
På børn trækhold, er det forældrene der hjælper med at hente og sadle, og evt. at trække hesten. Børn Let øvede, hjælper forældrene med at hente og sadle hesten.

Al omgang med hestene, også når man rider med på turene, er på egen risiko og ansvar. Tjek din fritidsforsikring dækker eventuelle skader.

 

Afbud meldes på turridning@outlook.dk eller hvis det er samme dag på sms til underviser/turleder.

Betingelser for part
Du rider på aftalt dag i ugen, på selvvalgt tidspunkt. Hvis du ikke kommer, meldes afbud til 26 19 57 50. Al omgang med hestene foregår på egen risiko og eget ansvar. Tjek din fritidsforsikring dækker eventuelle skader. Som parthaver skal man rense folde, to børfulde om ugen, og en gang hver mdr. skal hovedtøj og sadel ordnes med sadelfedt. Der står sæbe og saddelfedt i rytterstuen. Det kræves at alle parter de minimum hver anden måned får undervisning.

Man må selv bestemme om man kommer med på hold eller købe enetime. Holdundervisning, tirsdage deltager man efter aftale, og på partshesten hvis den er ledig, kr. 100 per gang. Eneundervisning koster 200 kr. og foregår på partsdag på partshesten. Aftales på sms med Annie 26195750 eller Trine 26841085

Betaling turridning, ridehold og parter

Ved fast holdridning betales én måneds depositum, som rides op den sidste måned ved opsigelse. Betaling sker kontant ved tilmelding. Der betales forud en mdr. af gangen, forfalden den første ridegang i måneden. Ved manglende betaling kan pladsen gives til anden side. Opsigelse til den første i en mdr. Helligdage rides ikke og godtgøres ikke.
Betal på forudfyldte kuvert som står i Rytterstuen, og som lægges i den hvide postkasse.

Kontakt og holdopskrivning: Send en mail til turridning@outlook.dk. Skriv hvilket hold du gerne vil på, alder og niveau, og vi kontakter dig.
________________________

Følg Mosedamgaard på facebook

Turridningscenter Mosedamgaard • Lejrvej 2 Kirke Værløse • 3500 Værløse •