Dias09

Rygtræning og afspænding tirsdage kl. 16-17

Lokation: Mosedamgaard, lejrvej 2, 3500 Værløse

Underviser: Trine Sylvest Christiansen

Praktisk undervisning og lidt teori

Tilmelding via Trine@solplex.dk

Medbring tøj du kan bevæge dig i.Der er omklædnings og bademuligheder

Rolig og rar træningsform til dine ryglidelser
Rygtræning og træning af kroppen generelt, behøver ikke altid at handle om styrke og mange gentagelser. Man kan nemlig arbejde med smidighed, bevægelse, bevidsthed og afspænding og stadig opnå et rigtig godt resultat.

"Jeg elsker at se mennesker bevæge sig på flere planer. At se hvad der sker med folks kropsholdning og sind, når man træner med respekt for kroppens signaler, er motiverende og gør mig glad. Det er virkelig interessant, at opnå gode resultater, ved at bevæge kroppen med opmærksomheden på oplevelsen af sig selv og bevidstheden i sig selv. Når man f.eks. arbejder med krops-gennemtænkning i hvile, arbejder man med at få det autonome nervesystem til at regulere sig. Det kan være svært bare at slippe kontrollen og lade selvhelbredende processer gå i gang, men der er mange fordele ved den type træning. Ved at få spændingstilstande til at regulere sig og bruge sine led optimalt, øges velværen i kroppen og man mærker en tydelig fornemmelse af balance, som smitter af på sindet og som igen afspejles i kropsholdningen. Træningen bliver dermed uundværlig på mange måder".

 Solplex 070073 325X225

Har du lyst til ro og nærvær i din træning, så kom ud og træn med os på Mosedamgaard. Her er der plads til at have skader og skavanker og her er der mulighed for at forbedre det kropslige velvære på en helt anden måde. Vi træner hver tirsdag kl. 16-17. Kom gerne her til gratis prøvetime. 

Vi laver både stående og liggende øvelser, med og uden redskaber. Det der er karakteristisk for træningen er, at vi arbejder i et langt roligt flow - den ene øvelser overtager den næste. Så der er stort set ingen pauser imellem øvelserne. Det giver en meditativ effekt, som igen balancere nervesystemet, og samtidig når vi mange øvelser på en session. Der vil selvfølgelig også være sekvenser med styrke øvelser. 

Træningen henvender sig hovedsageligt til elever i alderen 40 - 65 årige med skader eller udfordringer i deres bevæge-mønster/apparat, som der skal arbejdes med. Dog ikke til elever som er meget svært bevægelseshæmmet.  

Hvis du er i tvivl om holdet er noget for dig så send en mail til Trine@solplex.dk eller sms/ring 26841085