Part på en hest

   Unnamed       

 

Part på islandsk hest
Til dig som kunne tænke sig at ride en skøn islænder en gang om ugen. 

Vores islænder Nanna har part ledig. Hun er 16 år, sort, stærk og 140 høj i stang. En absolut vidunderlig hest.

Nanna er lært godt op. Hun bliver redet 3-5 gange om ugen. En rigtig god stærk ridehest, både til skov og bane. Hun er meget dygtig og hurtig til at forstå, hvad det er rytteren vil. God tølt - og tølter afsted. Nanna er 5 gænger. 
Hun er trafiksikker, stabil og ikke bange. Vant til at gå ud alene og sammen med andre. 
Vi er interesseret i, at hun kommer i rigtig god form, og derfor vil det være perfekt, hvis hun bliver redet en dag om ugen, ud over det vi selv kan nå. Hun er nu i form til 1,5 time i skoven med tølt, galop og trav uden træthedstegn, selvfølgelig adspredt med nogle skridt pauser ind i mellem.


Enhest

Nanna står på Mosedamgaard, bare 25 minutters kørsel fra Københavns centrum. På gården er der også andre heste, som der er mulighed for at få part på eller til at få sin egen islænder opstaldet i løsdrift. Så har du en venninde du vil ride med, så tag og forslå hende at tage med. Der er mulighed for at få undervisning på gården af uddannet ridelærer og ride sammen med andre.

På gården er der endvidere en ridebane, og vi ligger tæt på Ganløse Ore, Flyvstation Værløse med ridespor hele vejen rundt. Jonstrup Vang og Hareskoven er også der vi rider.

Du skal selv være en rytter, der har lyst til at lære et dejligt hestevæsen at kende, som giver nogle skønne rideture, så man altid kommer tilbage med et kæmpe smil på læben. Du er velkommen til at kontakte mig og komme og kigge uforpligtende efter aftale. Endelig skal du være villig til at tage en arbejdsopgave i dagene du er her.

Der er også mulighed for at ride andre heste med part på en ride dag om ugen.

Parten koster 675 kr. om måneden for en ridedag om ugen, hvortil man tager renser folde ved at tage børfulde gødning ud på mødding hver uge.
Hovedtøj og sadel ordnes med lædervask og fedt en gang mdr. og man skal tage undervisning hver anden mdr. som aftales med underviser på gården.

Skriv en mail til turridning@outlook.dk og hør om der er ledigt på den dag du kunne tænke dig og dine ønsker og behov. Skriv lidt om dine rideerfaring og hvilken type rytter du er. Vi kontakter dig hurtigst muligt.